Waarom een ceremoniemeester?

Van oorsprong is een ceremoniemeester iemand die de leiding heeft bij een ceremonie of een feest. Maar steeds vaker krijgt de ceremoniemeester een veel grotere rol van het aanstaand bruidspaar toebedeeld.  Natuurlijk is het een eer voor een zus/broer, beste vriendin of vriend om als ceremoniemeester gevraagd te worden. Maar het is ook best een verantwoordelijkheid en misschien wel een last die hij of zij hiermee op de schouders krijgt. Naar de trouwdag toe moet de ceremoniemeester een heleboel zaken regelen en ook op de dag zelf krijgt hij of zij weinig kans om écht van de dag te genieten.

Vivents als weddingplanner

Daarom neemt Vivents deze rol van ceremoniemeester/weddingplanner graag op zich. Dat begint met een goed gesprek met jullie als aanstaand bruidspaar. Wat willen jullie graag en wat juist niet? Waar moet de dag écht aan voldoen? Vervolgens maken we een mooi dagprogramma en gaan we op zoek naar een geweldige locatie en leveranciers die jullie bruiloft compleet maken. Natuurlijk binnen het vastgestelde budget.

Genieten van jullie bruiloft

Op de trouwdag zelf nemen wij de rol van ceremoniemeester op ons. Wij zorgen dat de gehele dag volgens planning verloopt. Zodat niet alleen jullie als bruidspaar, maar íedereen kan genieten van ‘de mooiste dag van jullie leven’.